Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Scratch Mozart Requiem Delft 2007

  • Nikky Looij

    Scratch Mozart Requiem Delft 2007

    Zaterdag 2 juni vindt er in de Oude Kerk te Delft voor de derde keer een Scratchuitvoering van het Requiem van Mozart plaats .

    Zangers en zangeressen uit diverse delen van het land starten om 10.00 uur met de repetitie en studeren tot 17.00 uur het Requiem van Mozart in.

    De ongeveer 600 zangers staan onder de muzikale leiding van dirigent Leo Rijkaart. Daarnaast krijgen zij medewerking van 4 professionele solisten en wordt het koor ?s avonds begeleidt door het Kamerorkest Continuo uit Rotterdam.

    ?s Avonds om 20.15 uur wordt het Requiem van Mozart ter gehore gebracht voor maximaal 350 geïnteresseerden in de prachtige Oude Kerk.

    Wie mee wil zingen (? 27,50) of kaarten wil reserveren voor de uitvoering, kan dit doorgeven aan Nikky Looij via 015-2124896 of nikky@evenementenbureaudelft.nl.

    Meer informatie is te vinden op www.meezingenindelft.nl.

    Dit project is een samenwerking van Rotaryclub Delft Vrijhof, de VAK - centrum voor de kunsten en Evenementenbureau Delft onder auspiciën van de Stichting Delfesta.

  • rudi

    d