Kamerkoor Quintessens uit Westervoort organiseert zondag 21 mei in het kader van de ?Rhedense Lente? én het Mozartjaar de projectmiddag ?Meezingen Met Mozart? in Kunsthuis 13 (Velp). Het project is bedoeld voor iedereen met minstens enige koorervaring. De projectmiddag wordt afgesloten met een (gratis) miniconcert, waarin de ingestudeerde werken worden uitgevoerd voor belangstellenden.

?Meezingen met Mozart? staat onder leiding van Katalin Szabó uit Velp.

Op het programma staan het Ave Verum Corpus, de 6 Notturni (nocturnes) en het Te Deum (KV 141) van Mozart: zeven korte stukken en een wat langer werk. Van deelnemers wordt verwacht dat zij zich zoveel mogelijk voorbereiden. Direct na aanmelding wordt dan ook bladmuziek beschikbaar gesteld. Deelname aan het project kost 6 euro.

Kunsthuis 13 is op 21 mei vanaf half drie geopend voor deelnemers. De projectrepetitie begint om drie uur en duurt tot ongeveer half vijf. Aansluitend worden de ingestudeerde werken uitgevoerd voor publiek.

Meer informatie en aanmelden: kijk op de website van Kamerkoor Quintessens (zoek via Google, of http://home.hetnet.nl/~kamerkoor.quintessens), of bel met.

Ria Huijsmans

T: (026) 381 13 54

E: ria_quintessens@planet.nl